Boluda Ganyan Bayide Bıçaklı Kavga: 1 Yaralı

Boluda, bir ganyan bayide çıkan kavgada bıçaklanarak yaralanan şahıs, kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

Boluda Ganyan Bayide Bıçaklı Kavga: 1 Yaralı
  • 30 Eylül 2018, Pazar 12:27
Boluda, bir ganyan bayide çıkan kavgada bıçaklanarak yaralanan şahıs, kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.
Olay, dün gece saatlerinde Bahçelievler Mahallesi Atatürk Bulvarında bulunan bir ganyan bayide meydana geldi. İddiaya göre, ganyan bayide ismi öğrenilemeyen bir şahısla, Aydın Kocaeski arasında henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Kavganın büyümesi üzerine ismi öğrenilemeyen şahıs, yanında bulunan bıçağı çıkararak Kocaeskiyi çeşitli yerlerinden bıçakladı. Kocaeski kanlar içinde yerde kalırken, şüpheli şahıs ise olay yerinden kaçtı. Ganyan bayide bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Sağlık ekipleri sevk edildi.
Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralı Kocaeski, ambulansla İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisine sevk edildi. Kocaeskinin hastanede tedavisi sürerken olayı gerçekleştirerek kaçan şahsı yakalamak için polis ekipleri çalışma başlattı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık