Bilecikte Cinayet Şüphelisi 2 Kişi Tutuklandı

Bilecikte geçtiğimiz gün işlenen cinayetin zanlıları olarak gözaltına alınan 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Bilecikte Cinayet Şüphelisi 2 Kişi Tutuklandı
  • 17 Ekim 2018, Çarşamba 19:23
Bilecikte geçtiğimiz gün işlenen cinayetin zanlıları olarak gözaltına alınan 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Cinayet geçtiğimiz gün Bilecikin Osmaneli ilçesine bağlı Erecek köyü Sakarya-İznik karayolu Pekmezci rampalarında meydana gelmişti. Yol kenarında bulunan zeytin bahçelerinde dün sabah saatlerinde bir kadın ve bir erkeğin kanlar içerisinde yerde yattığını gören vatandaşlar, durumu jandarmaya bildirmişti. Olay yerine gelen jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanarak öldürülmüş şekilde Ozan Rüzgar, 28 yaşındaki Bediha Söylemezi ağır yaralı şekilde buldu. Ağır yaralı genç kadın olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedaviye alındı.
Polis olayı titizlikle inceledi
Olayın ardından cinayet şüphelisi olarak, 28 yaşındaki Bediha Söylemezin dini nikahlı eşi olduğu iddia edilen 52 yaşındaki Mehmet Ç. ile oğlu 18 yaşındaki Sabri Ç., Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Gözaltına alınan 2 şüpheli Osmaneline götürülürken, alınan ilk ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edildi. Baba oğul çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak, Bilecik M Tipi Cezaevine sevk edildi.
Dini nikahlı kocasını bırakıp abisinin evine yerleşmiş
28 yaşındaki Bediha Söylemezin Bilecik Bozüyük ilçesinde 52 yaşındaki Mehmet Ç. ile dini nikahı kıyarak yaşadığı ve geçtiğimiz aylarda şiddetli geçimsizlikten dolayı Osmaneline abisinin yanına yerleştiği öğrenildi. Burada tarım işçisi olarak çalışan genç kadının olayda yaşamını yitiren Ozan Rüzgar (30) ile bu vesile ile tanıştığı öğrenildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık