Bilecikte Bıçaklı Kavga: 3 Yaralı

Bilecikte yabancı uyruklu iki gurup arasında yaşanan kavgada 2si ağır 3 kişi bıçakla yaralandı.

Bilecikte Bıçaklı Kavga: 3 Yaralı
  • 12 Eylül 2018, Çarşamba 22:34
Bilecikte yabancı uyruklu iki gurup arasında yaşanan kavgada 2si ağır 3 kişi bıçakla yaralandı.
Alınan bilgilere göre; Bilecik merkez Gazipaşa Mahallesi Leylak Sokak üzerinde daha önceden aralarında husumet olan yabancı uyruklu mülteci grup karşı karşıya geldi. Kavga bıçaklı saldırıya dönünce Abdullah Ahmet Saim, Noor Ahmad ve Omıd Rahımı yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansları ile yapılan ilk müdahalenin ardından Bilecik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan ikisinin sağlık durumu ciddiyetini korurken, polis kavgaya karışan diğer kişileri bulmak için geniş çaplı araştırma başlattı.
Öte yandan bıçaklı kavganın yaşandığı sokakta Olay Yeri İnceleme ekipleri geniş çaplı araştırma yaparken, mahalle sakinleri olayları korku dolu gözlerle izledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık