Beşiktaşlılara Saldıran 2 Bursaspor Taraftarı Serbest Kaldı

Beşiktaşlı taraftarlara saldıran Bursasporlu 2 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından serbest kaldı.

Beşiktaşlılara Saldıran 2 Bursaspor Taraftarı Serbest Kaldı
  • 02 Ekim 2018, Salı 15:22
Beşiktaşlı taraftarlara saldıran Bursasporlu 2 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından serbest kaldı.
Olay, Cumartesi günü Bilecikin Bozüyük ilçesindeki dinlenme tesislerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbulda Beşiktaş-Kayserispor maçını izledikten sonra Kütahyanın Gediz ilçesine gitmek isteyen Gediz Beşiktaşlılar Derneği üyesi Halil İbrahim Işık ile Şerafettin Baş, Bozüyükteki dinlenme tesisinde durdu. İkili, tesislerde Sivasa giden Bursaspor taraftarlarıyla karşılaştı. Bursasporlular ile üstlerinde Beşiktaş forması olan 2 kişi, tartışmaya başladı. Bu sırada Bursasporlu bazı taraftarlar, Beşiktaşlı Işık ile Başa tekme ve yumruklarla saldırdı. Grubun içindeki bazı Bursasporlular, Beşiktaşlı taraftarları üstlerine kapanarak linç edilmekten kurtardı. Halil İbrahim Işık ile Şerafettin Baş, kaldırıldığı Bozüyük Devlet Hastanesindeki tedavisinin ardından taburcu edildi.
Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olaylara karışan ve ismi açıklanmayan 2 kişiyi Bursada gözaltına aldı. Maçlara giriş yasağı bulunan 2 kişi hakkında kasten adam yaralamak suçundan işlem yapıldı. Daha sonra 2 kişi serbest bırakıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık