Bayramda Çeşmeye 342 Bin 442 Araç Giriş Yaptı

İzmirin Çeşme ilçesine 9 günlük bayram tatilinde 342 bin 442 araç girişi olurken, 222 bin 41 de araç çıkışı oldu.

Bayramda Çeşmeye 342 Bin 442 Araç Giriş Yaptı
  • 28 Ağustos 2018, Salı 10:39
İzmirin Çeşme ilçesine 9 günlük bayram tatilinde 342 bin 442 araç girişi olurken, 222 bin 41 de araç çıkışı oldu.
Çeşme Emniyet Müdürü Gürcan Alev, 9 günlük bayram tatilinde Çeşmeye 342 bin 442 araç girişi ve 222 bin 41 araç çıkışı olduğunu açıkladı. Gürcan Alev bayram tatili süresi boyunca huzur ve güven içinde yaşanması için alınan güvenlik önlemleri sonucunda, Çeşmede herhangi bir terör olayı ve önemli bir asayiş sorunu yaşanmadığını söyledi.

12 bin 639 kişinin GBTsine bakıldı
Bayram tatili nedeniyle İzmir Emniyet Müdürlüğünün çeşitli birimlerinden gelen takviye personelle, 24 saat güvenlik tedbirleri aldıklarını ifade eden İlçe Emniyet Müdürü Alev, 9 gün süresince 12 bin 639 kişinin Genel Bilgi Tarama Sistemi (GBT) ile sorgulandığını, 162 kişi hakkında askeri suçlardan, 30 kişi hakkında da adli suçlardan aranması nedeniyle işlem yapıldığını belirtti.

24 işletmeye işlem yapıldı
Çeşme Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgesinde olan 48 işletmenin de denetlendiğini belirten Gürcan Alev, 24 işletme hakkında canlı müzik belgesi, hijyen belgesi olmaması, kapanış saatlerine uymaması ve 18 yaşından küçüklere alkol sunumu yapması nedeniyle, idari işlem uygulanması için tutanak tanzim edildiğini söyledi.

3 bin 268 araç kontrol edildi
Uzun bayram tatili boyunca yoğun trafik denetimi de yaptıklarını belirten Emniyet Müdürü Alev, ilçe genelinde yapılan trafik denetimlerinde, 3 bin 268 aracın kontrol edildiğini, 587 araç sürücüsüne çeşitli nedenlerle cezai işlem uygulandığını ve 76 aracın trafikten men edildiğini açıkladı.

Esrar, kokain ve tabanca ele geçirildi
İlçe Emniyet Gürcan Alev, bayram tatili boyunca ilçe genelinde yapılan asayiş uygulamalarında da; 19,67 gram esrar, 0,66 gram kokain, 2 adet kuru sıkı tabanca, 3 adet ruhsatsız tabanca ve 24 adet fişek ele geçirildiğini söyledi.
Emniyet Müdürü Alev, 9 günlük bayram tatilinin ciddi bir olay olmadan geçmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bundan sonra da emniyet teşkilatı olarak, Çeşmenin huzur ve güveni için, gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık