Bandırmada Trafik Kazası: 7 Yaralı

Balıkesir in Bandırma ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yararlandı.

Bandırmada Trafik Kazası: 7 Yaralı
  • 20 Ekim 2018, Cumartesi 20:16
Balıkesir in Bandırma ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yararlandı.
Edinilen bilgiye göre, Bandırma- Bursa karayolunda Bursa istikametine seyir halinde olan A.H.(45) yönetimindeki 10 ABG 608 plakalı otomobil, hatalı şerit değiştirmesi sonucu aynı istikamette seyir halinde bulunan M.F.(58) yönetimindeki 10 NT 459 plakalı araca çarptı. Çarpışmanın ardından her iki araç da yoldan çıktı.
Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarıyla kaza yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada 10 ABG 608 plakalı araçtaki sürücü ile E.Ö. (25), K.M.(25), K.B.(23) ve 3 yaşındaki A.B. ile diğer araçta bulunan sürücü ile N.K.(49) adlı vatandaşlar yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Bandırma Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık