Bahçeye Giren Araç Korku Dolu Anlar Yaşattı

Tekirdağın Süleymanpaşa ilçesinde el freni çekilmediği iddia edilen araç bir apartmanın bahçesine düşerek apartman sakinlerine korku dolu anlar yaşattı.

Bahçeye Giren Araç Korku Dolu Anlar Yaşattı
  • 27 Ekim 2018, Cumartesi 15:54
Tekirdağın Süleymanpaşa ilçesinde el freni çekilmediği iddia edilen araç bir apartmanın bahçesine düşerek apartman sakinlerine korku dolu anlar yaşattı.
Olay Tekirdağın merkez ilçesi Süleymanpaşada Eski Camii Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre park halinde olup el freni çekilmeyen 34 JMF 75 plakalı ticari araç, bir anda yokuş aşağı hareket etmeye başladı. Durdurulamayan araç, bir apartmanın bahçesinin demir parmaklıklarını kırarak girdiği bahçede durabildi.

Kimsenin olmaması büyük bir faciayı önledi
Aracın apartmanın demir parmaklıklı duvarını parçalayıp bahçeye girmesiyle apartmanda yaşayan vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı. Kazanın yaşandığı sırada bahçede kimsenin olmaması ise olası büyük faciayı önledi. Daha sonra olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alarak kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kamyon çarpmış gibi ses geldi
Bahçeye giren ticari araç olay yerinden çekilirken apartman sakinlerinden Kemal Koşar korku dolu anları anlattı. O sırada evde olduğunu ifade eden apartman sakinlerinden Koşar, Ben evdeydim. Çocuklar eve araba girdi dedi. Koştur koştur aşağı indik baktık ki evin bahçesine araba girmiş. Adam karşıdaki markete ekmek getirmiş. Ekmekleri içeri dizerken arabayı boşta bırakmış, el frenini de çekmemiş herhalde araba süzülüp aşağı doğru gelmiş ve bahçeye girmiş. Allaha kimseye zarar gelmedi evdeyken çok büyük bir gürültü geldi. Bir kamyon çarpmış gibi ses geldi. Büyük bir gürültü ve büyük bir cayırtı oldu dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık