Bahçesindeki Otları Yakmak İstedi 3 Köyün Arazisini Yaktı

Kırşehirin Kaman ilçesinde bahçesinde bulunan otları yakmak isteyen bir kişi ateşi kontrol altına alamayınca 2 bin dönüm araziye zarar verdi.

Bahçesindeki Otları Yakmak İstedi 3 Köyün  Arazisini Yaktı
  • 02 Eylül 2018, Pazar 16:52
Kırşehirin Kaman ilçesinde bahçesinde bulunan otları yakmak isteyen bir kişi ateşi kontrol altına alamayınca 2 bin dönüm araziye zarar verdi.
Alınan bilgiye göre Kaman ilçesi Başköyde M.E., bahçesinde bulunan kuru otları yakmak istedi. Rüzgarında etkisi ile otları kontrol alamayan M.E., bahçesi yanında bulunan arazi ile birlikte yaklaşık 2 bin dönüm arazinin yanmasına neden oldu.
Başköye sınır bulunan Kurancılı ve Ömerhacılı köyleri arazilerinin de yandığı olayda meyve bahçeleri ceviz ve badem ağaçları zarar gördü. Çıkan yangına Kaman ve Akpınar ilçe itfaiye ekipleri müdahale etti.
Can kaybının yaşanmadığı yangında 2 bin dönüme yakın arazi zarar gördü. Çıkan yangınla ilgili M.E., jandarma ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık