Asi Nehrinde Kaybolan Çocuğun Cesedi Bulundu

Hatayda Asi Nehrinde alabora olan kayıktan düşerek kaybolan 16 yaşındaki Ferdi Karataşın cesedi bulundu.

Asi Nehrinde Kaybolan Çocuğun Cesedi Bulundu
  • 24 Ekim 2018, Çarşamba 11:43
Hatayda Asi Nehrinde alabora olan kayıktan düşerek kaybolan 16 yaşındaki Ferdi Karataşın cesedi bulundu.
Alınan bilgiye göre, 4 gün önce Samandağ ilçesi Çöğürlü mevkisinde akşam kayıkla balık tutmaya çıkan Ferdi Karataş ve yanında bulunan 2 arkadaşı, kayığın alabora olmasıyla nehre düştü. 16 yaşındaki Ferdinin akıntıya kapılan iki arkadaşı vatandaşlar tarafından kurtarılırken Ferdi Karataşa ulaşılamadı. Ferdi için AFAD ekipleri tarafından arama başlatılırken, Sahil Güvenlik İskenderun Grup Komutanlığına bağlı dalgıçlar tarafından da 6 kilometrelik alanda yapılan çalışmalarda sonuç alınamadı.
İskenderun Sahil Güvenlik dalgıçları ve Adana Emniyet Müdürlüğüne bağlı sualtı arama ve kurtarma ekipleri, çalışmaların 4. gününde Ferdi Karataşın cesedine ulaştı. Karataşın cesedi Çöğürlü mevkisinde AFAD ekipleri tarafından yapılan arama çalışmalarında bulundu.
Karataşın cansız bedeni otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık