Asfalt Yüklü Kamyon Otomobille Çarpıştı: 1 Ölü 3 Yaralı

Boluda, D-100 Karayolu üzerinde asfalt yüklü kamyonla otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi öldü 3 kişi yaralandı.

Asfalt Yüklü Kamyon Otomobille Çarpıştı: 1 Ölü 3 Yaralı
  • 10 Eylül 2018, Pazartesi 17:39
Boluda, D-100 Karayolu üzerinde asfalt yüklü kamyonla otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi öldü 3 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Ekrem Şengönül yönetimindeki 14 AZ 191 plakalı asfalt yüklü kamyon, D-100 Karayolu üzerinde seyir halindeyken, Yeniçağa Anadolu Otoyolu Kavşağında Ferhat Karadağın idaresindeki 34 JA 202 plakalı otomobille çarpıştı.
Çarpışmanın etkisiyle asfalt yüklü kamyon yol kenarına devrildi. Kazada, kamyonda bulunan sürücü Şengönül ve yanında bulunan Kenan Özçelik ile otomobil sürücüsü Karadağ yaralandı. Hurdaya dönen otomobilde yolcu olan 21 yaşındaki Onur Zeray, olay yerinde yaşamını yitirdi.
Yaralılar, olay yerine gelen 112 Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi ile Abant İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Kazada hayatını kaybeden Onur Zerayın cenazesi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Gerede Devlet Hastanesine götürüldü.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık