Arkadaşların Bıçaklı Kavgası Güvenlik Kamerasında

Gaziantepte arkadaşların bıçaklı kavgası güvenlik kameralarına yansıdı.

Arkadaşların Bıçaklı Kavgası Güvenlik Kamerasında
  • 16 Ekim 2018, Salı 15:06
Gaziantepte arkadaşların bıçaklı kavgası güvenlik kameralarına yansıdı.
Gaziantepin Şehitkamil ilçesi Çıksorut Mahallesinde yaşayan ve babasını küçük yaşta kaybeden Hüseyin A.(25), en yakın arkadaşı Mehmet Kara ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmış, aynı mahallede yaşayan arkadaşlar, simit fırınında karşılaşınca birbirleri ile kavga etmişti. Hüseyin A, cebinden çıkardığı bıçakla, arkadaşı Mehmet Karayı yaralayarak, olay yerinden kaçmıştı. Mehmet Kara ise kaldırıldığı Ersin Arslan Devlet hastanesinde hayatını kaybetmişti.
Kavganın görüntüleri simit fırının güvenlik kameralarına yansıdı. Simit almaya fırına giren Hüseyin Anın peşinden fırına giren arkadaşı Mehmet Kara ile tartışması ve yaşanan arbede güvenlik kameraları ile kaydedildi. Olayın ardından ise Hüseyin Anın motosikletine binerek, fırından ayrılması yer alıyor.
Olay yerinden kaçtı
Öte yandan Hüseyin Anın yakanlaması için çalışma sürerken, otopsi işlemlerinin ardından ailesi tarafından Gaziantep Adli Tıp Kurumundan alınan Mehmet Kara, Asri Mezarlıkta defin edildi

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık