Antalyada Trafik Kazası: 3 Yaralı

Antalyanın Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında cip otomobilin üzerine çıkarak durabildi. Kazada 3 kişi yaralandı.

Antalyada Trafik Kazası: 3 Yaralı
  • 08 Ağustos 2018, Çarşamba 10:32
Antalyanın Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında cip otomobilin üzerine çıkarak durabildi. Kazada 3 kişi yaralandı.
Kaza, Ilıca-Kumköy mahalleleri arasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Kumköy istikametinden Ilıca istikametine gitmekte olan Samet A.nın kullandığı DLG FB15 plakalı cipe U dönüşü yapmak isterken aynı istikamette seyir halindeki Bülent B.nin kullandığı 07 LPZ 94 plakalı hafif ticari araç arkadan çarptı. Hafif ticari aracın çarptığı cipin arka kısmı havaya kalkarak hafif ticari araç ve palmiye ağacına dayanırken ilginç bir görüntü ortaya çıktı.
Kazada, hafif ticari araçta bulunan Muhyettin ve Enes İ. ile otomobil sürücüsü Samet A. yaralandı. Muhyettin ve Enes İ. olay yerine gelen ambulans ile Manavgat Devlet Hastanesine kaldırılırken, otomobil sürücüsü Samet A. olay yerinde sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından trafik ekipleri gelinceye kadar hastaneye gitmedi. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık