Antalyada Nişanda Kavga: 1 Ölü, 2 Yaralı

Antalyada bir nişan eğlencesi sırasında çıkan kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Antalyada Nişanda Kavga: 1 Ölü, 2 Yaralı
  • 17 Eylül 2018, Pazartesi 11:17
Antalyada bir nişan eğlencesi sırasında çıkan kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.
Edinilen bilgilere göre olay, Serik ilçesi Bilginler Mahallesinde bir nişan eğlencesinde meydana geldi. İddiaya göre, eğlence sırasında bir çocuğa tokat atılmasının ardından gergin anlar yaşandı. Tartışma büyüyerek bıçaklı kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada Cafer Durgun (61), Hamza E., (27) ve Sadettin B. (56) aldıkları bıçak darbeleri sonucu yaralanarak Serik Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Ağır yaralanan Cafer Durgun, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralılardan Hamza E.nin de durumunun ise ağır olduğu öğrenildi.
Olay sonrası Jandarma ekipleri kavgaya karışan ve şahısları bıçakladığı iddia edilen baba E.Ç. ve oğlu C.Ç. ile kardeşi E.Ç.yi yakalayarak gözaltına aldı. Olayda yaşamını yitiren Cafer Durgun, Serik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık