Antalyada Balık Ölümleri

Antalyadaki bir derede telef olan çok sayıda sazan balığı için inceleme başlatıldı.

Antalyada Balık Ölümleri
  • 01 Ekim 2018, Pazartesi 15:10
Antalyadaki bir derede telef olan çok sayıda sazan balığı için inceleme başlatıldı.
Antalyanın Konyaaltı ilçesi Akdeniz Kent Parkı yakınındaki bir dere yatağında su üzerinde 200ün üzerinde irili ufaklı sazan balığı ölü halde bulundu. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgede Antalya İl Tarım ve Orman İl Müdürlüğü yetkilileri balıklardan ve sudan numune alıp incelenmek üzere Su Ürünleri Araştırma Üretme ve Eğitim Enstitüsü Merkezine götürüldü. Balıkların ölüm nedeni henüz belirlenemezken, oluşan görüntü çevredeki vatandaşların ve tatilcilerin tepkisini çekti.
Tatilcilerden Şaban Can Kurtaran, Çok balık ölmüş. Sebebini bilmiyoruz ama gördüğümüz manzara bizleri üzdü” diye konuşurken, Cihat Balcıoğlu da Biz bunları besliyoruz, yiyoruz. Yazık günahtır. İnsanların duyarlı olmasını bekliyoruz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık