Almanyada Eğlence Merkezine Bomba İhbarı

Almanyanın Bottrop kentinde Movie Park adlı eğlence merkezine bomba ihbarı yapıldı, binlerce kişi tahliye edildi.

Almanyada Eğlence Merkezine Bomba İhbarı
  • 27 Ekim 2018, Cumartesi 14:53
Almanyanın Bottrop kentinde Movie Park adlı eğlence merkezine bomba ihbarı yapıldı, binlerce kişi tahliye edildi.
Almanyanın Kuzey- Ren Vestfalya eyaletine bağlı Bottrop kentinde Movie Park adlı eğlence merkezine bomba ihbarı yapıldı, binlerce kişi tahliye edildi. Almanyanın en büyük eğlence merkezlerinden biri olan Movie Parka eğlenmeye gelen 11 bin kişi bomba ihbarı üzerine zor anlar yaşadı. Eğlenmeye giden binlerce kişi bomba ihbarı üzerine parkı panik içerisinde boşaltmak zorunda kaldı. Bomba ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, bomba imha ekibi ve itfaiye ekipleri yönlendirildi.
Eğlence alanında saatlerce süren aramalar sonucunda bomba bulunamazken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Park alanı çevresinde trafik felç oldu, insanlar korku içerisinde parktan ayrılmak zorunda kaldı.
Eğlence merkezi yetkilileri, asılsız bomba ihbarı üzerine açıklama yaparak ziyaretçilerden özür diledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık