Alkollü Şahıs, Kendisini İçeri Almayan Lokantacıyı Bıçakladı

Bursada lokantaya alınmayan alkollü şahıs, mekân sahibini bıçakladı.

Alkollü Şahıs, Kendisini İçeri Almayan Lokantacıyı Bıçakladı
  • 31 Temmuz 2018, Salı 14:38
Bursada lokantaya alınmayan alkollü şahıs, mekân sahibini bıçakladı.
Olay Çarşamba Mahallesi Darmstad Caddesinde bulunan bir lokantada meydana geldi. İddiaya göre, 60 yaşındaki Hulusi Baskın, lokantasına gelen şüpheli Z.R.yi (45) alkollü olduğu ve ayakta duramadığı gerekçesiyle içeri almadı. Bunun üzerine öfkelenen Z.R. cebinden çıkarttığı bıçakla lokanta sahibi Hulusi Baskını karnından bıçaklayıp kaçmaya başladı. O esnada görev yapan güven timleri şüpheliyi yakalayarak göz altına aldı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.
Çevredeki vatandaşlar dağıtılırken, sağlık ekipleri yaralı lokantacıyı ambulansa bindirdiği esnada eşi geldi. Kanlar içerisinde ambulansta yatan kocasına gören kadın sinir krizi geçirdi. Yaralı Hulusi Baskının Muradiye Devlet Hastanesindeki tedavisi devam ediyor. Zanlı Z.R.nin ise emniyetteki sorgusu sürüyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık