Ak Parti Osmaneli İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi Toplantısı Gerçekleştirildi

AK Parti Osmaneli İlçe Teşkilatı tarafından İlçe Danışma Toplantısı düzenlendi.

Ak Parti Osmaneli İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 20 Ekim 2018, Cumartesi 15:02
AK Parti Osmaneli İlçe Teşkilatı tarafından İlçe Danışma Toplantısı düzenlendi.
Nejla Hanım konağında yapılan toplantıya, AK Parti Bilecik İl Başkan yardımcısı Haşim Balcı, Milletvekili Selim Yağcı, Belediye Başkanı Münür Şahin, İlçe Başkanı Mefaret Göbekçi, İl Genel Meclis üyesi Hakan Özkan, Belediye Meclis üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri, mahalle başkanları, muhtarlar ve çok sayıda AK Partili katıldı. Divan başkalığını Hakan Özkanın yaptığı toplantıda ilk konuşmayı AK Parti İlçe Başkanı Mefaret Göbekçi yaptı. Göbekçi teşkilat olarak yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Ardından Belediye Başkanı Münür Şahin, ilçede yapılan ve yapılacak olan işler hakkında konuştu. Başkan Şahin “Belediye Başkanı olarak göreve geldiğim günden buyana AK Parti teşkilatımız ile belediye meclis üyelerimiz ile sürekli istişareler yaparak el ele vererek Osmanelimize için çok güzel şeyler yaptığımıza ve bundan sonrada yapacağımıza inanıyorum. Gençlik bizim için çok önemli. 2019 seçimlerinde Osmaneli Belediyesini kazanacak bir teşkilat görüyorum. Çünkü partimizin kuruluşundan bugüne kadar görev yapan milletiyle gönül bağı kurmuş teşkilatlarımız burada. Bizler alçak gönüllü olmayı vefalı olmayı ahlaklı bir nefer olmayı başarmış ve bu uğurda mücadele vererek tüm seçimlerden zaferle çıktık ve 2019 seçimlerinde de aynı düstur ile tüm çalışmalarımıza tarih yazarak kutlu yürüyüşümüze devam edeceğiz şeklinde konuştu.
İl Başkan yardımcısı Haşim Balcı ise “Osmaneli de yapılan çalışmaları yakından takip ediyoruz. Bu çalışmalardan dolayı ilçe teşkilatına ve Belediye Başkanı Münür Şahine, Belediye meclis üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.
Son olarak konuşan Milletvekili Selim Yağcı “Osmanelide AK Parti Belediye Başkanının hizmetleri devam ediyor. Münür Başkanım da görevini başarıyla sürdürüyor. Biz de Ak Parti teşkilatı olarak, milletvekili olarak başkanımızın arkasındayız. Osmaneliye yapılacak hizmetler noktasında arkasında duracağız. Asla geri kalmayacağız. Mutlaka Osmaneli hak ettiği yatırımları alacak, geleceğin parlayan yıldızı sizlerin de desteğiyle Osmaneli olacak” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık