9 Aydır Türkiyenin Her Yerinde Kayıp Oğullarını Arıyorlar

Avusturyada ailesiyle yaşadığı evinden Türkiyeye tatile gideceğim” diyerek çıkan 21 yaşındaki gençten 9 aydır haber alınamıyor. Oğullarını bulmak için Türkiyenin birçok yerine giden acılı anne ve baba, son olarak Antalyanın Alanya ilçesinde sesini duyurmaya çalıştı.

9 Aydır Türkiyenin Her Yerinde Kayıp Oğullarını Arıyorlar
  • 07 Ekim 2018, Pazar 13:31
Avusturyada ailesiyle yaşadığı evinden Türkiyeye tatile gideceğim” diyerek çıkan 21 yaşındaki gençten 9 aydır haber alınamıyor. Oğullarını bulmak için Türkiyenin birçok yerine giden acılı anne ve baba, son olarak Antalyanın Alanya ilçesinde sesini duyurmaya çalıştı.
Geçen yıl 15 Eylülde Avusturyadaki evinden ‘Türkiyeye tatile gideceğim diyerek çıktıktan sonra en son 21 Ocakta Mersinde görülen Hacı Bayram Bozdoğan‘dan (21) yaklaşık 9 aydır haber alınamıyor. Baba Kadir Bozdoğan ve anne Elif Bozdoğan aylardır bir haber alamadıkları çocuklarını aramak için Türkiyeye geldi. Çocuklarının gitme ihmali olabileceği il ve ilçeleri gezen acılı aile yetkilerden yardım istedi.

Avusturyadaki evinden bir yıl önce çıktı ve bir daha dönmedi
Hacı Bayram Bozdoğan, geçen yıl 15 Eylülde ailesiyle yaşadığı evinden Türkiyeye tatile gelmek için ayrıldı. Bozdoğan, bir süre sonra sosyal medya üzerinden ailesine Almanyaya yerleştiğini ve orada iş bularak hayatını sürdürmek istediğini söyledi. Son olarak ailesiyle 29 Ocakta görüşen Bozdoğan, Almanyada yaşadığını ve mutlu olduğunu söyledi. O günden sonra anne ve babası çocuklarından bir daha haber alamadı. Gurbetçi aile, araştırmaları sonucunda oğullarının Almanyada olmadığını öğrendi. Acılı anne ve baba bunun üzerine Türkiyeye gelerek oğullarını aramaya başladı.

“Çocuğum sır olup kayboldu”
Baba Kadir Bozdoğan kaybolan 21 yaşındaki çocuğu için Alanyada olduğunu söyledi. Medyaya ve yetkilere seslenen baba Bozdoğan, çocuğunun bir an önce bulunmasını istedi. Bozdoğan,” Oğlum Hacı Bayram Bozdoğan, geçen yıl 15 Eylülde ‘ben Türkiyede tatil yapacağım diyerek evden ayrıldı. Türkiyeye o tarihte girişi var. O günden bu yana bize yalan söyleyerek ‘baba tatilden sonra Almanyaya döndüm, arkadaşımın yanına yerleştim gibi sözler söyleyerek bizi buna inandırdı. Bizde o sözlere inanarak oğlumuzun güvende olduğunu zannettik. Sosyal medyadan görüştüğümüz için yerini tespit edemedik. Aradan biraz zaman geçince öğrendik ki Mersinde bir ev tutarak orada 3 ay kadar yaşamış ve daha sonra yine Mersindeki otelde bir hafta kalmış. Otelden çıktıktan sonra cep telefonunu ve bütün sosyal medya hesaplarını kapatarak sır olup kayboluyor. Bir türlü izine ulaşamıyoruz” dedi.

“Türkiyeye sesleniyorum benim evladımın ölü veya dirisinden bir haber verin”
Gözyaşları içinde oğluna seslenen anne Elif Bozdoğan ise, ”Oğlum belki de şuan beni izliyorsundur. İnşallah sağsındır, biz perişan olduk. Ne olursun oğlum bize bir haber ver. Bizden uzak yaşamak isteyebilirsin sadece sağ olduğunu bilelim. Seni çok seviyoruz ve çok özledik yavrum. Amcaların, dayıların ve tüm ailen hep perişan yavrum Oğlumu görenler olursa Allah rızası için haber versin. Benim çektiğim acıyı bir anneler anlar artık dayanamıyorum, gücüm kalmadı. Bizim aylardır çektiğimizi bir Allah bir biz biliriz. Türkiyeye sesleniyorum benim evladımın ölü veya dirisinden bir haber verin. Aklım kalmadı artık başka da diyecek söz bulamıyorum” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık