3 Katil Zanlısından 2si Tutuklandı

Adananın Ceyhan ilçesinde bir kişiyi evine giderken öldürdüğü ileri sürülen 3 katil zanlısından 2si tutuklandı.

3 Katil Zanlısından 2si Tutuklandı
  • 07 Ağustos 2018, Salı 9:07

Adananın Ceyhan ilçesinde bir kişiyi evine giderken öldürdüğü ileri sürülen 3 katil zanlısından 2si tutuklandı.
Olay, 29 Temmuz günü Ceyhan ilçesine bağlı Sarısakal Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, lunaparkta çay ocağı işleten Tamer Atıcı, gece işi bittikten sonra elektrikli bisikletiyle evine giderken silahlı saldırıya uğradı. Şüpheliler iki şarjör mermiyi Atıcıya sıktı. Ağır yaralanan Atıcı, buna rağmen kanlar içerisinde elektrikli bisikletiyle evinin önüne kadar gelerek yakınlarından yardım istedi. Atıcı, akrabaları tarafından hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere kurtarılamadı. Olayın ardından Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.
Atıcının ağabeyi Tarık Atıcının 1 yıl önce 3 kişiyi silahla yaralamaktan dolayı cezaevine girdiğini belirleyen polis ekipleri, Atıcı ailesiyle karşı taraf arasında alacak verecek meselesi bulunduğunu, bu nedenle de yaralama olayının yaşandığını tespit ederek cinayetin de bununla bağlantılı olabileceği düşüncesiyle yola çıktı. Yapılan araştırma sonucu cinayeti ağabey Atıcının vurduğu şahısların yakınları olan Tolgay D., Mehmet T. ve Cebrail T.nin yaptığı saptandı. Şafak vakti şahısların evlerine yapılan baskınla 3 şüpheli de yakaladı. Zanlılar ifadelerinde cinayeti kabul etmezken, ekiplerin elde ettiği delillerden 3 şahsın cinayeti işlediği ortaya çıktı. Şüpheliler sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Şahıslardan Cebrail T. tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalırken, diğer 2 zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık