2 Otomobil Çarpıştı: 1İ Ağır 4 Yaralı

Kocaelinin İzmit ilçesinde “U” dönüşü yapmak isteyen otomobille karşı yönden gelen otomobilin çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 1i ağır 4 kişi yaralandı.

2 Otomobil Çarpıştı: 1İ Ağır 4 Yaralı
  • 22 Ekim 2018, Pazartesi 13:57
Kocaelinin İzmit ilçesinde “U” dönüşü yapmak isteyen otomobille karşı yönden gelen otomobilin çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 1i ağır 4 kişi yaralandı.
Kaza, 12.30 sularında Kocaelinin İzmit ilçesi Körfez Mahallesi Oramiral Salim Dervişoğlu Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Hakan Ö. idaresindeki 34 ZD 3318 plakalı otomobil, caddede “U” dönüşü yapmak isteyen Müsamettin A. (74) yönetimindeki 41 N 8869 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile otomobil içerisinde sıkışan Müsamettin A. ağır yaralanırken, diğer otomobilde bulunan sürücü Hakan Ö. ile İrem K. (19) ve Şeymanur T. (20) yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi.
Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkartılan Musamettin A. Sağlık ekiplerine teslim edildi. İlk müdahalesi ambulansta yapılan Musamettin A. Sağlık ekipleri tarafından Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılırken, diğer araçta bulunan Hakan Ö., Şeymanur T. ve İrem K. ise İzmit SEKA Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Musamettin A.nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, kazaya karışan araçlar çekici yardımı ile kaldırıldı. Kaza sebebi ile trafiğe kapatılan yol araçların kaldırılmasının ardından tekrar açıldı.
Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık