2. Kattan Düşen Yaşlı Adam Hayatını Kaybetti

Ankarada ikinci kattaki evinin penceresinden beton zemine düşen yaşlı adam hayatını kaybetti.

2. Kattan Düşen Yaşlı Adam Hayatını Kaybetti
  • 20 Ekim 2018, Cumartesi 9:01
Ankarada ikinci kattaki evinin penceresinden beton zemine düşen yaşlı adam hayatını kaybetti.
Olay, sabah saatlerinde Altındağ ilçesinde fark edildi. Edinilen bilgilere göre, Hacettepe Mahallesi Dumlupınar Caddesi üzerinden geçen vatandaşlar, yol kenarında yüzükoyun bir şekilde yatan bir kişiyi görerek ekiplere ihbarda bulundu. Bir süre sonra adrese gelen 112 acil servis ekipleri, beton zemin üzerinde hareketsiz yatan Y.E.nin (65) hayatını kaybettiğini tespit etti.
Cenazenin çevresini şerit çekerek kapatan polis ekipleri, cadde esnafının ifadesini aldı. Ölüm haberini alarak evden aşağı inen Y.E.nin yakınları, cenazenin başında gözyaşı döktü. Sağlık ekipleri, sinir krizleri geçiren yakınları güçlükle sakinleştirirken, Y.E.nin cansız bedeni kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık