17 Yılık Kayıpta Önemli Gelişme Ceset Bulundu

Elazığda 17 yıl önce ortadan kaybolan ve önceki gün babası amcası ve kuzeni tutuklanan kadının ceseti bulundu.

17 Yılık Kayıpta Önemli Gelişme Ceset Bulundu
  • 06 Temmuz 2018, Cuma 11:50
Elazığda 17 yıl önce ortadan kaybolan ve önceki gün babası amcası ve kuzeni tutuklanan kadının ceseti bulundu.
Edinilen bilgiye göre, 1 çocuk annesi 42 yaşındaki Yurdagül Kayadan yıllardır haber alamayan bir arkadaşı, polise ihbarda bulundu. İhbar üzerine Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. 2001de Bursadan Elazığa geldiği belirlenen Kayanın, o tarihten bugüne kadar kimsenin görmediği bilgisine ulaşan polisler aileye yöneldi. Polisin çalışmasında kadının öldürüldükten sonra cesedinin Bitlisin Güroymak ilçesi sınırlarında bir köprüden atıldığı belirlendi. Bunun üzerine cinayet şüphesiyle ilgili gözaltına alınan baba H.K., amca H.K. ve amca oğlu O.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kadının cesedi bulunup kimsesiz olarak defin edilmiş
Dedektif gibi araştırmasını sürdüren polisler, kadının cesedinin bulunması için Bitlise yöneldi. Polisler, 2001 yılında Bitlis Güroymak ilçesi Aşağıkolbaşı köprüsü altında kimliği belirsiz bir kadın cesedinin bulunduğunu, otopsi sonrası Diyarbakır Yeniköy mezarlığına kimliği meçhul kimsesiz olarak defnedildiği bilgisine ulaşıldı.
Defin öncesi 2001 yılında cesedin çekilen fotoğraflarından ve üzerindeki eşyalardan cesedin Kayaya ait olduğunu belirlendi.
1 çocuk annesi kadının eşarpla boğularak öldürüldüğü de ortaya çıktı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık