13 Yaşındaki Hafız Herkesi Mest Etti

Bursanın İnegöl ilçesinde 13 yaşındaki hafız herkesi kendine hayran bıraktı.

13 Yaşındaki Hafız Herkesi Mest Etti
  • 06 Ekim 2018, Cumartesi 17:21
Bursanın İnegöl ilçesinde 13 yaşındaki hafız herkesi kendine hayran bıraktı.
İnegöl Müftülüğü Merkez Erkek Kuran Kursunda hafızlığını ikmal eden 19 Kuran bülbülü için Hacı Yusuf Şahin Camisinde hafızlık merasimi düzenlendi. Hafızlık merasimine İnegöl Kaymakam Vekili Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Belediye Başkanı Alper Taban, Bursa il Müftü Yardımcısı İbrahim Halil Demir, İnegöl Müftüsü Kazım Güzel ile çok sayıda davetli katıldı. Program Kuran-ı kerim tilavetiyle başladı. Müftü Güzel, İnegölde bugün 19 hafız kardeşimizin hafızlık merasimi için bir araya geldik. Allah hocalarından, kendilerinden ve ailelerinden razı olsun dedi.
Bursa Müftü Yardımcısı İbrahim Halil Demir ise, Bugün çok mutluyuz. Hafızlarımız tekbirler eşliğinde geldiğinde duygu dolu anlar yaşadık. Cenab-ı Allah bu kardeşlerimizi yetiştiren, ev sahipliği yapan müftümüzden, hocalarımızdan, ailelerinden, bu yavrularımızın razı olsun. İyi ki böyle evlatlar yetiştirdiler, iyi ki evlatlarını Kuran kurslarına gönderdiler diye konuştu.
Başkan Alper Taban ve İnegöl Kaymakam Vekili Suat Seyitoğlu da da emeği geçen herkese teşekkür etti. Program Hafız Ali Telin tilavetiyle devam etti. Hafız Telden sonra 19 hafız Kuran-ı kerimden kısa sureler okudu. Özellikle 13 yaşında hafız olan Bilal Nuri Başkurt herkesi mest etti. Program hafızlara hediyelerinin protokol üyeleri tarafından takdim edilmesiyle son buldu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık