1 Dakikada 20 Bin Liralık Altın Çaldılar

Sivasta 1 dakika içerisinde 20 bin lira değerinde altın çalan 3 kadın, güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri sayesinde polis ekiplerince yakalandı.

1 Dakikada 20 Bin Liralık Altın Çaldılar
  • 05 Ekim 2018, Cuma 15:41
Sivasta 1 dakika içerisinde 20 bin lira değerinde altın çalan 3 kadın, güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri sayesinde polis ekiplerince yakalandı.
Olay, dün öğle saatlerinde Çarşıbaşı Mahallesi Atatürk Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre A.K.ye ait kuyumcu dükkanına giren 3 kadından 1i, altın alma bahanesiyle iş yeri sahibini oyalarken, diğer iki kadın ise 1 dakika içerisinde tezgah üzerinde bulunan yaklaşık 20 bin lira değerindeki 15 altın kolye ucunu çaldı. Kadınlar, daha sonra kuyumcudan ayrıldı. Kadınlar gittikten sonra tezgahtaki ürünlerin eksik olduğunu fark eden A.K., polise haber verdi.
Sivas Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, iş yerinin güvenlik kamerası görüntülerinden 3 kadın şüpheliyi tespit etti. Kadınların daha önce de Erzincanda benzer bir olaya karıştıkları belirlendi. Şüphelilerin 34 YV 262 plakalı araçla Erzincan istikametinden kente giriş yaptıkları, hırsızlık olayının ardından da Kayseriye gittikleri, Plaka Tanıma Sistemi (PTS) ile tespit edildi. Kayseride önlem alan polis ekipleri, otomobili durdurarak şüphelileri gözaltına alındı. Araçta yapılan aramada, çalınan altınlar da bulundu.
Hırsızlıktan çok sayıda kaydı bulunan B.K., B.A. ve Y.Ç. emniyete götürüldü.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık