Güney Kore Ankara Büyükelçisi Hong-Ghi Choi Artvinde

Güney Korenin Ankara Büyükelçisi Hong-Ghi Choi, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Artvine geldi.

Güney Kore Ankara Büyükelçisi Hong-Ghi Choi Artvinde
  • 24 Eylül 2018, Pazartesi 17:49
Güney Korenin Ankara Büyükelçisi Hong-Ghi Choi, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Artvine geldi.
Ziyaret kapsamında Artvin Valisi Ömer Doğanayı makamında ziyaret eden Büyükelçi Hong-Ghi Choi, Artvinde olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Burada açıklamada bulunan Büyükelçi Hong-Ghi Choi, “Artvinde turizm sektöründe, eko turizmde ve çeşitli alanlarda, barajlarıyla olsun, doğal güzellikleriyle olsun çok güzel bir şehir olduğunu görerek teyit ettim. Kore gazilerimizin Koreye gelerek orada, Korenin gelişmesi için, Korenin özgürlüğü için savaşmaları, kanlarını oraya akıtmış olmalarından dolayı kendilerine minnettarlığımızı dile getirmek, ülkem adına teşekkür etmek için bir elçi olarak bu etkinliğe katılıyorum. Bu sayede de Artvinlilerle buluşmuş oluyorum. Bundan da büyük memnuniyet duyuyorum dedi.
Artvin Valisi Ömer Doğanay ise Güney Kore Büyükelçisinin Artvinde olmasından memnuniyet duyduklarını belirtti.
Büyükelçi Choiya Güney Koredeki bir şehirle Artvinin kardeş şehir ilan edilmesi teklifini ilettiğini belirten Vali Doğanay, Kendileri bu teklifimi memnuniyetle kabul ettiler. Bundan sonra Artvin ili ile Güney Koreden bir şehir kardeş şehir olacak. Sosyal ve beşeri münasebetlerimiz turizm anlamında da sürdürecektir. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyaret karşılıklı hediye takdimi ile son buldu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık