Ardahanda 29 Ekim Coşkusu

Ardahanda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Milli Egemenlik parkı önünde coşkuyla kutlandı. Törene vatandaşlar ve çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

Ardahanda 29 Ekim Coşkusu
  • 29 Ekim 2018, Pazartesi 12:15
Ardahanda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Milli Egemenlik parkı önünde coşkuyla kutlandı. Törene vatandaşlar ve çocuklar yoğun ilgi gösterdi.
Cumhuriyetin 95. kuruluş yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Ardahanda da törenlerle kutlandı. Kutlama öncesi Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez, tarihi Kongre binasında tebrikleri kabul etti.
Daha sonra kutlamaların yapılacağı Milli Egemenlik Parkındaki tören alanına geçildi. Günün anlam ve önemine belirten konuşmayı Vali Bilmez yaptı. Bilmez, Bugün geldiğimiz noktada her alanda daha gelişmiş, müreffeh bir Türkiyeye ulaşacağımıza yürekten inanıyorum. Milletimizin her ferdi, özellikle çocuklarımız, gençlerimiz, cumhuriyetin ve milli egemenliğini yorulmadan her zaman koruyacak, sahip olduğu milli ve manevi değerlere bağlılığını devam ettirecektir. Şeklinde konuştu.
Tören, şiirlerin okunması ve halk oyunları ekiplerinin gösterisiyle devam etti. Etkinlikler kapsamında tören birlikleri geçiş yaptı.
Törenlere Ardahan Rahvan At Binicilik, Kültür ve Spor Kulübü Derneği üyeleri de katılım sağladı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık