Tramvayda Vatandaşlarla Yolculuk Eden Türel Müjdeyi Verdi

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, tramvaya binerek Antalyalılarla yolculuk etti. Türel’e vatandaşlar, ‘Sen bir başkasın başkan, kendi eserine biniyorsun’ diyerek sevgi gösterisinde bulundu.

Tramvayda Vatandaşlarla Yolculuk Eden Türel Müjdeyi Verdi
  • 14 Mart 2019, Perşembe 7:20

“3. Etapta yolculu seferler 17 Marttan sonra başlıyor”

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, tramvaya binerek Antalyalılarla yolculuk etti. Türele vatandaşlar, ‘Sen bir başkasın başkan, kendi eserine biniyorsun diyerek sevgi gösterisinde bulundu. Başkan Türel, 3. Etap Raylı Sistem Hattının Varsak-Otogar bölümünün 17 Marttan sonra yolculu seferlere başlayacağını müjdeledi. 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,  kent merkezinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Başkan Türel, Çallı tramvay durağından Antraya bindi ve Çarşamba Pazarına yolculuk etti. Tramvayda halkla sohbet eden Başkan Türel, iyi yolculuklar diledi. 
Müjde verdi
Vatandaşlar Başkan Türele yakın ilgi gösterdi. ‘Sen bir başkasın başkan, kendi yaptığın eserine biniyorsun diyen vatandaşa Türel, ‘Bizim için büyük şereftir diye yanıt verdi. Başkan Türel, ayrıca vatandaşlara 3. Etap Raylı Sistem Hattının Varsak-Otogar bölümünün 17 Marttan sonra yolculu seferlere başlayacağını da müjdeledi. 
Pazar esnafını ziyaret etti
Başkan Türel, daha sonra Çarşamba Pazarı esnafını ziyaret etti. Pazar esnafına hayırlı işler bol kazançlar dileklerini Başkan Türel, alışveriş yapan vatandaşla da selamlaşarak sohbet etti. 
Hizmetlerini anlattı
Başkan Türel, esnaf ziyaretinin ardından Antalya Eczacı Odası Başkanı Mehmet Ertekin ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek, 5 yılda yapılan hizmetleri ve yeni dönemde gerçekleştireceği hizmetleri anlattı. Türel, Gaziler Küçük Sanayi Sitesi esnafıyla da buluştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık