Kırcami Ve Kepezsantralde Tapu Bayramı

Tapu dağıtımının söz verilen tarihe yetişmesi için büyük çaba gösteren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kırcamili ve Kepezli vatandaşların tapu heyecanına ortak olmak ve tapuları bizzat kendisi dağıtmak için hafta sonu gerçekleşen törenlere katılmak üzere Antalya’da olacak.

Kırcami Ve Kepezsantralde Tapu Bayramı
  • 02 Mart 2019, Cumartesi 7:30

Tapuları Çevre Bakanı Kurum dağıtacak

Kırcami ve Kepez Santralde tapu bayramı yaşanacak. Tapu dağıtımının söz verilen tarihe yetişmesi için büyük çaba gösteren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kırcamili ve Kepezli vatandaşların tapu heyecanına ortak olmak ve tapuları bizzat kendisi dağıtmak için hafta sonu gerçekleşen törenlere katılmak üzere Antalyada olacak.  

Yılların birikmiş adeta kangren haline gelmiş sorunlarını çözme noktasında tarihinin en şanslı dönemlerinden birini yaşayan Antalyada hafta sonu tapu bayramı yaşanacak. 30 yıldır imar sorunu çözülemeyen Kırcamide ve Türkiyenin en sorunsuz kentsel dönüşüm projesi olan Kepez-Santralde hak sahibi vatandaşlar yıllardır bekledikleri tapularına kavuşuyor.  
Başkan Türelden Bakan Kuruma teşekkür
Hem Kırcami hem de Kepez Santralde tapuların yetişmesi için Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü özverili bir çalışma sergilerken, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum hem Kırcamiyi hem de Kepez Santralin tapularını bizzat kendisi dağıtmak üzere Antalyaya gelecek. Kırcamili ve Kepezli vatandaşlar adına Bakan Kuruma teşekkür eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “Kırcami ve Kepez Santralde tapular bakanımızın gayretleri ile yetişti. Bakanımızın Antalyaya gösterdiği ilgi için hem Kepezli hem Kırcamili hemşerilerimizle tapu dağıtmak ve birlikte olmak istediği için teşekkür ederiz.  Antalyanın uzun yıllardır kanayan yarasına merhem olan en büyük desteği veren Bakanımıza vatandaşlarımızın bu mutluluğuna ortak olacağı için bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık