Dirilişin Ertuğrul Beyi Antalyaya Geliyor

Diriliş Ertuğrul dizisinde canlandırdığı Ertuğrul Bey karakteri ile gönüllerde yer edinen ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, Antalya’nın fethinin 812. Yıldönümü kutlamalarına katılıyor.

Dirilişin Ertuğrul Beyi Antalyaya Geliyor
  • 02 Mart 2019, Cumartesi 10:10

Engin Altan Düzyatan Fetih yürüyüşüne katılacak

Diriliş Ertuğrul dizisinde canlandırdığı Ertuğrul Bey karakteri ile gönüllerde yer edinen ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, Antalyanın fethinin 812. Yıldönümü kutlamalarına katılıyor. Düzyatan, 3 Mart Pazar günü gerçekleşecek Fetih Yürüyüşünde protokol ve vatandaşlarla birlikte yürüyecek. 

Antalyanın fethinin 812nci yıldönümü kutlamaları kapsamında 3 Mart Pazar günü vatandaşların katılımıyla çeşitli etkinlikler düzenlenecek. 3 Mart Pazar günü gerçekleşecek etkinliklerin yıldızı ise Diriliş Ertuğrul dizisinde canlandırdığı karakter ile milyonların gönlünde taht kuran ünlü aktör Engin Altan Düzyatan olacak. 
Ertuğrul bey fetih coşkusuna ortak olacak
Antalyanın Fethinin 812. Yıldönümü kutlamaları kapsamında 3 Mart Pazar günkü etkinlikler sabah 09:00da Cam Piramit önünde 14. Uluslararası Runatolia Fetih Koşusu ile başlayacak. Saat 14:00te ise Sahil Antalya Yaşam Parkında Fetih Yürüyüşü gerçekleştirilecek. Fetih yürüyüşüne Diriliş Ertuğrul dizisinin yıldızı, sevilen oyuncu Engin Altan Düzyatan da katılım sağlayacak. Sahil Antalya Yaşam Parkı Kent Meydanı karşısından başlayacak yürüyüş Olbia Meydanında sona erecek. Antalya Büyükşehir Belediye Bandosu ve Mehter Takımı eşliğinde gerçekleşecek yürüyüşte sevilen oyuncu hayranları ile birlikte fetih coşkusuna ortak olacak. 
Solo Türk ve Uğur Işılak Konseri
Yürüyüşün ardında ise Sahil Antalya Yaşam parkı Olbia Meydanında saat 15:25te Türkiye Wushu Kung Fu Konfederasyonunun gösterisi olacak.  Antalya Büyükşehir Belediyesi mehter takımının gösterisinin ardından Bursa Kılıç Kalkan ekibi ve geleneksel okçuluk gösteri yapılacak. Pazar günkü kutlamaların en heyecanlı anı ise göklerdeki gururumuz Solo Türkün özel gösterisi ve “Uğur Işılak”  konseri olacak. 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık