Büyükşehir Vatandaşın En Acı Gününde Yanında

Antalya Büyükşehir Belediyesi definden, cenaze nakline, taziye çadırından pide ikramına ücretsiz cenaze hizmetleri ile Antalyalıların en zor gününde acılarına ortak oluyor.

Büyükşehir Vatandaşın En Acı Gününde Yanında
  • 01 Şubat 2019, Cuma 12:45

Antalya Büyükşehir Belediyesi definden, cenaze nakline, taziye çadırından pide ikramına ücretsiz cenaze hizmetleri ile Antalyalıların en zor gününde acılarına ortak oluyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi,  “Acılar paylaşıldıkça azalır diyerek vatandaşları en zor gününde yalnız bırakmıyor. Kaştan Gazipaşaya 19 ilçede ücretsiz cenaze hizmeti vererek, yakınını kaybeden vatandaşlara en acı gününde destek oluyor. Büyükşehir Belediyesi, hızlı ve sorunsuz cenaze hizmetiyle halkın takdirini topluyor. 
Tüm hizmetler ücretsiz
Alo Mezarlık 188i arayan cenaze sahiplerine en hızlı şekilde geri dönüş yapan Mezarlık Şube Müdürlüğü ekipleri, doktor raporu tamamlandıktan sonra geri kalan tüm hizmetleri ücretsiz veriyor. Ekipler, cenaze evine taziye çadırı kurup, taziyeye gelenler için de pide ve ayran ikramında bulunuyor. Taziye çadırı ile birlikte masa, sandalye hizmeti de veren ekipler, kış aylarında soba hizmeti de sağlıyor. 
33 bin 990 vatandaşa defin hizmeti
Büyükşehir Belediyesi tarafından 2014ten bu yana Antalya genelinde 33 bin 990 ücretsiz defin hizmeti verildi. 15 bin 180 vatandaşın evine taziye ziyareti gerçekleştirilirken, taziye evlerine 369 bin pide ve ayran ikramı yapıldı. Cenaze yakınlarının talepleri doğrultusunda belirtilen adreslere 31 bin 223 aileye taziye çadırı, masa- sandalye hizmeti verildi. 
Ücretsiz nakil
Büyükşehir Belediyesi, ekonomik durumu yetersiz olan aileler için Türkiyenin her yerine ücretsiz cenaze nakli de yapıyor. Bu kapsamda 7 bin 739 cenazenin karayoluyla, 1086 cenazenin de uçakla şehirlerarası nakli sağlandı. Ayrıca 650 mezarlıkta, namazgah, yürüyüş yolları, çevre düzenlemesi, bakım ve onarım çalışması gerçekleştirildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık