Asat Antalyayı Kanalizasyon Ağı İle Ördü

Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, 5 yılda Gazipaşa’dan Kaş’a Antalya’yı toplam 1067 kilometrelik kanalizasyon ağı ile örerken, 315 milyon lira harcadı.

Asat Antalyayı Kanalizasyon Ağı İle Ördü
  • 01 Şubat 2019, Cuma 11:50

19 ilçeye 1067 km kanalizasyon hattı

Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, 5 yılda Gazipaşadan Kaşa Antalyayı toplam 1067 kilometrelik kanalizasyon ağı ile örerken, 315 milyon lira harcadı.
Büyükşehir ASAT Genel Müdürlüğü, Antalyayı alt yapı sorunu bulunmayan bir dünya kenti yapmak için yatırım seferberliği gerçekleştirdi. Antalyanın Gazipaşadan Kaşa biriken alt yapı sorunlarını tamamıyla ortadan kaldırmak için geceli gündüzlü bir çalışma performansı sergiledi. İbradı Ormana, Kaş Gömbe gibi merkeze en uzak bölgelerin asırlık kanalizasyon sorununu ortadan kaldıran ASAT, Gazipaşadan Demreye, Manavgattan Korkuteline Antalyanın dört bir yanında kanalizasyon çalışmalarına devam ediyor. 
315 milyon TL yatırım
Yıllardır kangren haline gelmiş alt yapı sorunlarını gerçekleştirdiği devasa yatırımlarla ortadan kaldıran ASAT, il genelinde kanalizasyon hattı bulunmayan tek bir mahalle kalmaması için uğraşıyor. ASAT, 5 yılda 19 ilçeye toplam 1067 kilometre kanalizasyon hattı döşedi. Şehri kanalizasyon ağı ile ören ASAT, bu çalışmalar için toplam 315 milyon lira harcadı.
İlçelere modern altyapı
Antalya genelinde modern ve sağlıklı bir kentleşme için kolları sıvayan ASAT, kırsaldaki birçok mahalleyi ilk kez kanalizasyonla tanıştırdı. Elmalı, Kaş, Demre ve Kemer ilçelerine toplam 199 kilometrelik kanalizasyon hattı kazandırıldı. Serik, Manavgat ve Alanyada ise 258 kilometre kanalizasyon hattı inşa edildi. Merkez ilçeleri de ihmal etmeyen ASAT, Kepez, Muratpaşa, Konyaaltı, Döşemealtı ve Aksuda 404 kilometre kanalizasyon hattı döşedi. Aksu Macun Mahallesi ilk kez bu dönem kanalizasyon hattına kavuştu.
Akseki ve İbradıya yeni kanalizasyon hattı
ASAT, İbradı İlçesi Ormana Mahallesinin yıllardır çözüm bekleyen kanalizasyon sorununu tarihe gömdü. 7 bin 600 metrelik kanalizasyon hattından bölgedeki 900 hane faydalandı. Ayrıca Akseki ile Bademli ve Güçlüköy mahallelerine 30 kilometrelik kanalizasyon hattı kazandıran ASAT, uzak mahalleri kanalizasyonla tanıştırdı.

 

 

 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık