Ulus Halinde Gıda Denetimi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, İl Tarım, İlçe Tarım, Ticaret İl Müdürlüğü ve Emniyet birimleri ile birlikte Ulus Hali'nde bulunan işletmelerde gıda denetimi yaptı.

Ulus Halinde Gıda Denetimi
  • 12 Mart 2019, Salı 7:15

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA DAİRA BAŞKANLIĞI EKİPLERİ ULUS HALİNDE DENETİM YAPTI

-İŞ YERLERİNİN HİJYEN BELGELERİ, RUHSATLARI VE ÜRÜNLERİN GİRİŞ- ÇIKIŞLARINA AİT BELGELER TEK TEK KONTROL EDİLDİ

          Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, İl Tarım, İlçe Tarım, Ticaret İl Müdürlüğü ve Emniyet birimleri ile birlikte Ulus Halinde bulunan işletmelerde gıda denetimi yaptı.

         Başkentlilerin taze gıda, tavuk, balık, sakatat, sebze, meyve ve aktar ürünlerini yoğunlukla satın aldığı Ankara Ulus Halinde sağlıklı, güvenilir ve hijyenik gıda tüketebilmesi için ekipler, şikayetleri de dikkate alarak titiz bir denetim gerçekleştirdi.

DÜZENLİ KONTROLLER DEVAM EDECEK

         Düzenli kontrollerine devam eden ekipler, balık reyonlarının yanı sıra sakatat ve kasap dükkanlarını da kontrol ederek; hijyen ve etiket kontrolü yaptı.

         Özellikle gıdaların son kullanma tarihi ile ruhsat başta olmak üzere zorunlu belgeleri tek tek inceleyen Zabıta ekipleri, işyeri sahiplerine yer işgali, çöp ve diğer atıkları konusunda gerekli uyarılarda bulundular.

BALIK BOYLARINA DA İNCELEME

         Ulus Halinde bulunan iş yerlerinin soğuk hava depolarında muhafaza edilen ürünleri de kontrol eden ekipler, balık boylarının ölçümlerine kadar titiz bir inceleme yaparak, denetimlerini sonlandırdı.

 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık