Mavi Masadan Yeni Bir İletişim Noktası Daha

Ankara Büyükşehir Belediyesi ile vatandaşların arasındaki iletişimi sağlayan Alo 153 Mavi Masa’nın, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’nın dışında ilçelerdeki sayısı her geçen gün artıyor.

Mavi Masadan Yeni Bir İletişim Noktası Daha
  • 15 Nisan 2019, Pazartesi 7:25


        

         Ankara Büyükşehir Belediyesi ile vatandaşların arasındaki iletişimi sağlayan Alo 153 Mavi Masanın, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binasının dışında ilçelerdeki sayısı her geçen gün artıyor.

         Başkentte dördüncü yüz yüze iletişim noktası Alo 153 Mavi Masa, son olarak Sincan Lale Meydanında hizmete girdi.

VATANDAŞLARA KOLAYLIK

         Sıhhiye, Batıkent ve Kızılay Metro İstasyonlarında bulunan iletişim noktaları sayesinde belediye hizmetlerine daha kolay ve hızlı erişim sağlayan vatandaşlar, talep ve şikayetlerini Mavi Masa aracılığıyla iletiyor.

         Hızlı ve ulaşılabilir bir hizmet anlayışı ile çalışan Alo 153 Mavi Masa iletişim noktalarında vatandaşlardan gelen her türlü istek ve şikayet kayıt altına alınırken, konu ile ilgili süreç takip edilerek, durum bilgisi vatandaş ile paylaşılıyor.

BAŞKENTTE GÜNLÜK MAVİ MASAYA BAŞVURU 2 BİNİ GEÇİYOR

          E-posta, Twitter, Facebook, Whatsapp, Mobil Uygulama ve E-Devletin de aralarında bulunduğu 18 ayrı kanaldan da vatandaşların ulaşabildiği Mavi Masa,  Başkentlilerin taleplerini yüz yüze iletişim noktaları aracılığıyla kayıt altına alarak, çözüme kavuşturuyor.

          Ankarada günlük ortalama Alo 153 Mavi Masaya 2 binin üzerinde başvuru yapılırken, Sincan Lale Meydanında kurulan iletişim noktası sayesinde aynı zamanda şehir merkezine uzak noktalarda oturan vatandaşlar hem zamandan tasarruf sağlıyor hem de sorunlarını kısa sürede yerinde çözüyor.

          Yüz yüze müracaat tercihini kullanmak isteyen vatandaşlara yardımcı olan Mavi Masa noktaları, güler yüzlü hizmetiyle Başkentlilerden tam not alıyor.

 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık