BÜYÜKŞEHİR STÜDYOSUNA YOĞUN İLGİ...

BÜYÜKŞEHİR STÜDYOSUNA YOĞUN İLGİ...

BÜYÜKŞEHİR STÜDYOSUNA YOĞUN İLGİ...
  • 22 Ocak 2020, Çarşamba 1:01

Başkentli video içerik üreticileri (youtuberlar) için ücretsiz kullanıma açılan Ankara Büyükşehir Belediyesi Stüdyosu, ilk günden büyük ilgi gördü.

Video çekimlerini gerçekleştirmek isteyen youtuberların yoğun başvurusu nedeniyle stüdyonun kullanım saatleri Mart ayına kadar doldu.

ÜCRETSİZ STÜDYO

Başkentli yeteneklerin dünyaya açılması ve tanınmasına destek olmak amacıyla başlatılan uygulama ile haftanın iki günü ve günde 4 saat Başkent'te yaşayan video içerik üreticilerine ayrılan Büyükşehir Stüdyosu, başvuru yoğunluğu yaşıyor.

Stüdyoyu ve içerisindeki kamera, yeşil perde ve ışık gibi birçok ekipmanı da ücretsiz kullanabilen youtuberlar, Büyükşehir Belediyesi'nin verdiği bu hizmetten duydukları memnuniyetleri şu sözlerle dile getirdiler:

-Anıl Ender Durgun(38): “Bunun bizler için güzel bir fırsat olduğunu düşündüm. Başvuru yapmadan önce biraz çekindim ama stüdyoyu ilk kullananlardan birisiyim. Büyükşehir Belediyesi'ne bu imkanı tanıdığı için teşekkür ederim.”

-Ayhan Gorga(20): “Bu youtuberların arayıp da bulamadığı bir fırsat. Türkiye şartlarında bir youtuber olabilmek için stüdyo ortamının yaratılması çok kolay değil. Bu anlamda Belediye Başkanımızın tanımış olduğu fırsat bizim için değerli. Teşekkür ediyoruz.”

-Arda Yıldırım(16): “Bizim için çok iyi oldu. Youtuberlar olarak ortam bulamıyoruz. Dışarıda sesler oluyor. Burada dışarı sesi yok, kamera, ışık her şey çok güzel. Her türlü videoyu rahatlıkla çekebiliriz. O kadar iyi bir hizmet ki çok teşekkür ediyorum.”

-Yunus Özcan(16): “Bizim için güzel olanaklar sunuluyor burada. Hem ücretsiz hem herkesin gelebileceği bir yer. Herkese öneririm.”

-Büşra Baltacı(21): “Bizlere böyle bir imkan sağladığı ve böyle bir hizmeti ücretsiz sunduğu için Büyükşehir Belediyesi'ne çok teşekkür ediyorum.”

Stüdyoyu kullanmak isteyen youtuberlar, “ankara.com.tr” internet adresi üzerinden form doldurarak, başvuruda bulunabilir.


HA HABER AJANSI

HABERE AİT VIDEO

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/e6iyt8IrVNk" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık