Başkentte Her Hafta Bir Konser

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası, müziği halka sevdirmek ve sanatsal aktivitelerle dolu bir Başkent için yeni bir projeyi hayata geçirdi.

Başkentte Her Hafta Bir Konser
  • 13 Şubat 2019, Çarşamba 7:25


          Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası, müziği halka sevdirmek ve sanatsal aktivitelerle dolu bir Başkent için yeni bir projeyi hayata geçirdi.

          Kent Orkestrası bundan sonra her hafta çeşitli repertuvarlarla Başkentlilere müzik dinletisi düzenleyecek.

HER HAFTA BİR KONSER

         Şef Kemal Günüç yönetimindeki 31 kişilik kadrosuyla, bütün bir yıla yayılan konser programlarının yanı sıra ilk kez uygulanmaya başlayacak olan “Öğle Arası Dinletileri” ile ücretsiz olarak sanatseverlerle buluşacak.

          Gençlik Parkı Tiyatro Salonunda her hafta Perşembe günleri 12.25-13.10 saatleri arasında düzenlenecek müzik dinletilerinde; klasik müzikten operaya, türküden etnik caza kadar farklı kültürlere ait konserler yer alacak.    

          Tüm sanatseverlere açık olan haftalık konserleri özel sektör çalışanları kadar kamuda çalışanlar da öğle arası tatilinde gelerek izleyebilecek.

TEMMUZ AYINA KADAR DEVAM EDECEK

        Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası Şefi Kemal Günüç, Başkentlileri hem kültürel hem de sanatsal faaliyetlerle buluşturmayı amaçladıklarının altını çizerek, şöyle konuştu:

“Bu konserleri özellikle Gençlik Parkı çevresinde kamu kurumlarında çalışanların gün içerisinde stresten uzaklaşmalarını, motive olmalarını amaçlayarak düzenliyoruz. Kent Orkestrası olarak ilk kez böyle bir uygulama başlattık. Dinleyenleri farklı kültürlerle tanıştırmak ve burada insanlara güzel bir anı yaşatmayı amaçlıyoruz. Temmuz ayına kadar öğle arası dinletileri sayesinde unutulan nostaljik eserleri de Başkentlilerle buluşturmayı istiyoruz.”

 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık