Başkan Yavaşa Temel Karamollaoğlundan Ziyaret

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Yavaşa Temel Karamollaoğlundan Ziyaret
  • 02 Mayıs 2019, Perşembe 7:15

SAADET PARTİSİ GENEL BAŞKANI TEMEL KARAMOLLAOĞLU, ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MANSUR YAVAŞI MAKAMINDA ZİYARET EDEREK, YENİ GÖREVİNDE BAŞARI DİLEKLERİNİ İLETTİ

-“TÜM ANKARALILARA LAYIK BİR BELEDİYE BAŞKANI OLMAYA ÇALIŞACAĞIM” DİYEN BAŞKAN YAVAŞ, KARAMOLLAOĞLUNUN ZİYARETİNDEN SON DERECE MEMNUNİYET DUYDUĞUNU DİLE GETİRİRKEN, KARAMOLLAOĞLU DA, “BELEDİYECİLİKTE TECRÜBESİ OLAN BİR ARKADAŞIMIZIN GELMİŞ OLMASI BİZİM DAHA DA GÜZEL HİZMETLERİN YAPILACAĞINA OLAN İNANCIMIZI ARTIRDI” DEDİ

           Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaşa hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

           Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlunu kapıda karşılayan ve makamında ağırlayan Başkan Yavaşa yeni görevinde başarılar dileyen Karamollaoğlu, “Ankara önemli, Başkentimiz. Buraya belediyecilikte tecrübesi olan bir arkadaşımızın gelmiş olması bizim daha da güzel hizmetlerin yapılacağına olan inancımızı artırdı. Sayın Başkanımızın başarısı Ankaralıların rahat etmesi için çok önemli ve gerekli” dedi.

BAŞKAN YAVAŞTAN TEŞEKKÜR

           1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününde Karamollaoğlu ve parti yönetiminin yapmış olduğu ziyaretten son derece memnuniyet duyduğunu dile getiren Başkan Yavaş, Karamollaoğluna nazik ziyareti için teşekkür etti.

         Temel Karamollaoğlunun da geçmiş yıllarda belediye başkanlığı yaptığını hatırlatan Başkan Yavaş, “Sayın Karamollaoğlu da eski bir belediye başkanı olması nedeniyle belediyecilikte çalışmalara ilişkin bir takım uyarılarını sağ olsunlar bize bildirdiler. Bizler de inşallah bütün Ankaralılara layık bir belediye başkanı olmak için çalışacağımızı kendilerine bildirdik” değerlendirmesinde bulundu.

         Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, zor bir dönemden geçildiğine dikkat çekerek, “Sayın Başkanın aksaklıkların, problemlerin hepsinin üstesinden gelineceğine inanıyoruz. Ben de Ankarada yaşadığım için belediye hizmetlerini biz de kullanıyoruz. Allah yar ve yardımcısı olsun” diye konuştu.

          Başkan Yavaş, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile birlikte 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle, ziyareti izleyen basın mensuplarına çikolata ikram etti.

 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık