Ato Başkanı Barana Üstün Hizmet Ve Başarı Ödülü

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran'a Başkent Ankara Meclisi tarafından Ankara'ya yönelik çalışmaları nedeniyle Üstün Hizmet ve Başarı Ödülü takdim edildi.

Ato Başkanı Barana Üstün Hizmet Ve Başarı Ödülü
  • 30 Mayıs 2019, Perşembe 7:25

BAŞKENT ANKARA MECLİSİ, ATO BAŞKANI BARANI, ANKARAYA YAPTIĞI HİZMETLER NEDENİYLE ÜSTÜN HİZMET VE BAŞARI ÖDÜLÜ İLE ÖDÜLLENDİRDİ.

28 MAYIS 2019- Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Barana Başkent Ankara Meclisi tarafından Ankaraya yönelik çalışmaları nedeniyle Üstün Hizmet ve Başarı Ödülü takdim edildi.

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Başkent Ankara Meclisi tarafından Ankaraya yaptıkları hizmetlerden ötürü Üstün Hizmet ve Başarı Ödülüne layık görüldü. Ak Parti Ankara Milletvekili ve Başkent Ankara Meclisi Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Ceylan, Ankaranın bir memur şehrinden ziyade ticaret şehri olarak anılmasına katkı sağladığı için Baranı tebrik etti. Ceylan, ATO Başkanı Gürsel Barana Ankaranın tanıtımı için yaptığı çalışmalar ve Ankaranın direkt uçuş sayısını artırdığı için hizmetlerinden dolayı Başkent Ankara Meclisi olarak teşekkür ediyoruz dedi.

Barana ödülü, Eski Tarım ve Orman Bakanı, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba ve TBMM İdare Amiri Orhan Yegin tarafından takdim edildi.

-BAŞKENT ANKARA MECLİSİ TARAFINDAN ÖDÜLLENDİRİLMEK BENİM İÇİN ONURDUR-

ATO Başkanı Baran, Ankaraya hizmet etmekten, Ankaranın ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda ilerlemesine katkı sağlamış olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, Pek çok sivil toplum kuruluşunun bir araya gelerek oluşturduğu Başkent Ankara Meclisi tarafından ödüllendirilmek benim için onurdur dedi. Ankaraya gönül verdim diyen Baran, şunları söyledi:

Türkiye Cumhuriyetinin Başkentine, Ankaraya hizmet edebilme fırsatı verdiği için Allaha şükrediyorum. Göreve başladığımdan bu yana çalışma arkadaşlarıma, çalışmalarımızla arkamızda güzel ve anlamlı izler bırakmamız gerektiğini söylüyorum. Gelip geçici makamlar aynı zamanda bayrak yarışının da sürdüğü yerler. Biz, bayrağı gidebileceğimiz en ileri noktaya taşımak azmindeyiz

Başkent Ankara Meclisinin düzenlediği etkinliğe, TBMM İdare Amiri Orhan Yegin, Ak Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler,Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, Ankaralılar Vakfı Kurucusu Ayhan Sümer, Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık ve çok sayıda ilgili katılım sağladı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık