Aski Spor Tam Gaz...

Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Spor Güreş Takımı, elde ettiği 9. Serbest Güreş Süper Ligi Şampiyonluğu sonrasında düzenlenecek Türkiye Şampiyonası hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

Aski Spor Tam Gaz...
  • 08 Ocak 2019, Salı 7:25

  

         Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Spor Güreş Takımı, elde ettiği 9. Serbest Güreş Süper Ligi Şampiyonluğu sonrasında düzenlenecek Türkiye Şampiyonası hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

TÜRK GÜREŞİNİN LOKOMOTİFİ ASKİ SPOR

         Serbest stilde 9. lig şampiyonluğu ile Türkiyede en fazla şampiyon olan takım olduklarının altını çizen ASKİ Spor Başkanı Mehmet Genç, şu bilgileri verdi:

“Dünyanın en iyi güreşçileri, Türkiyenin en iyi antrenörleri bizde. Türk sporunun lokomotifi güreş, Türk güreşinin lokomotifi de ASKİ Spor. Rio Olimpiyatlarında ülkemizin kazandığı tek altın madalya var. O da güreşte bizim kaptanımız Taha Akgül tarafından kazanıldı. ASKİ Sporda serbest güreş ve grekoromende 10 sıklet var. 10 sıkletin 6 tanesi ASKİ Sporda. Milli takımın her 2 branşta da yüzde 60ını biz oluşturuyoruz.”

BAŞKAN TUNADAN ŞAMPİYONLARA BAKLAVA

         Haftanın 6 günü ve 4 saat süren tüm antrenmanları takip ettiğini belirten ASKİ Spor Başkanı Mehmet Genç, şampiyon takıma Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tunanın yolladığı baklavayı da ikram etti.

         Antrenman öncesinde ASKİ Sporlu güreşçilere başarılar dileyen Genç, “Bu tatlıyı Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Tuna son şampiyonluğunuzdan dolayı ve Türkiye Şampiyonası öncesinde başarı dileklerini iletmek için gönderdi. Kendisine verdiği destek dolayı teşekkür ediyoruz. Türkiye Şampiyonasına gidecek arkadaşlara başarılar diliyorum. Allah nasip ederse, orada da takım halinde Türkiye şampiyonu olup Ankaramıza bir kupa daha getireceğimize yürekten inanıyorum” dedi.

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI OCAK AYINDA

         Türkiye Güreş Federasyonunun faaliyet programında yer alan Türkiye Güreş Şampiyonaları Ocak ayı içinde düzenlenecek.

         Grekoromen Güreş Şampiyonası 4-7 Ocak 2019 tarihlerinde Bursada,  Türkiye Serbest Güreş Şampiyonası ise 10-13 Ocak 2019 tarihlerinde Çorumda gerçekleştirilecek.

         Türkiye Şampiyonasında, Taha Akgül, Soner Demirtaş, Süleyman Atlı, Selahattin Kılıçsallayan, Serdar Böke, Emrah Kuş ve Rahman Bilici gibi uluslararası derecesi olan ASKİ Sporlu güreşçiler de yarışacak.

 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık