Ankara İtfaiyesine Yabancı İlgisi

Kuveyt'in Ankara Büyükelçisi Ghassan Yusuf El Zawawi ile beraberindeki heyet, Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na ziyarette bulundu.

Ankara İtfaiyesine Yabancı İlgisi
  • 11 Ocak 2019, Cuma 11:10


          Kuveytin Ankara Büyükelçisi Ghassan Yusuf El Zawawi ile beraberindeki heyet, Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına ziyarette bulundu.

         Ankara İtfaiye Daire Başkanı Uğur Olgun, Ankara İtfaiyesinin kuruluş, faaliyet ve teşkilat yapısı hakkında Kuveyt heyetine ayrıntılı bilgi verdi.

ORTAK PROJELER İÇİN ÇALIŞILACAK

         Ülkeler arası ilişkilerin gelişmesinde yerel yönetimlerin ve birimlerinin katkısının önemine vurgu yapan Olgun, “Bu tür ziyaretleri çok önemsiyoruz. Ülkelerin, teşkilatlar arası iş birliğini ve iletişimini artıran her türlü organizasyonu destekliyor ve bunların bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

         Yangın, deprem ve acil durumlarda Ankara İtfaiyesinin müdahale senaryolarını anlatan Olgun, ortak projelerin geliştirilmesi için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını da ifade etti.

KUVEYTLİ JANDARMA KOMUTANI SİMÜLASYON KOLTUĞUNDA

         Konuk heyet daha sonra İtfaiye Araç Simülasyon Merkezinde incelemelerde bulunurken, Kuveyt Jandarma Genel Komutanı Hashim Alrefaee, simülasyon koltuğuna oturarak itfaiye aracı kullandı.

         Ankara İtfaiyesinde bulunan araç ve ekipmanlar hakkında bilgi alan heyet daha sonra K9 Arama Kurtarma köpeklerinin gösterisini de ilgiyle izledi.

          Büyükelçi Zawawi, İtfaiye Daire Başkanı Uğur Olguna misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, ortak projeler konusunda çalışma yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık