Abb Genel Sekreterinden Karla Mücadele Denetimi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Refik Tuzcuoğlu, Fen Daire İşleri Daire Başkanlığı Afet Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret ederek karla mücadele çalışmaları hakkında bilgi aldı. Tuzcuoğlu, karla mücadele ekiplerinin Ankara Bulvarı'ndaki çalışmalarını da yerinde inceledi.

Abb Genel Sekreterinden Karla Mücadele Denetimi
  • 09 Ocak 2019, Çarşamba 9:04


           Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Refik Tuzcuoğlu, Fen Daire İşleri Daire Başkanlığı Afet Koordinasyon Merkezini ziyaret ederek karla mücadele çalışmaları hakkında bilgi aldı. Tuzcuoğlu, karla mücadele ekiplerinin Ankara Bulvarındaki çalışmalarını da yerinde inceledi.  

         Güvercinlik Tesislerindeki merkezi ziyaretinde Genel Sekreter Tuzcuoğluna, Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar, Başkent genelinde gerçekleştirilen karla mücadele çalışmaları hakkında bilgi verdi.         

“7/24 ANKARALILARA HİZMET EDİYORUZ”

          Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin, 7 gün ve 24 saat esasına göre sahada hizmet verdiğini ifade eden Tuzcuoğlu, yoğun kar yağışına rağmen ekiplerin ana arterler başta olmak üzere cadde ve sokaklarda karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü söyledi.

          Fen İşleri Acil Koordinasyon Merkezinden Ankaranın 160 noktasını takip ettiklerini belirten Tuzcuoğlu, şunları söyledi:

“Bütün kavşakları, bütün kritik noktaları, kar ve yağmurla ilgili süreçleri buradan takip ediyor ve anında müdahalede bulunuyoruz. Şuan itibariyle saha da ekiplerimiz çalışmalarını aksatmadan yürütüyor. Ankara merkezde 110 kar temizleme aracı ve 238 ekibimizle sahadayız.” 

“BARAJ HAVZALARINDAKİ KAR KALINLIĞI 50 SANTİM OLDU”

         Kar yağışının sevindirici bir yanının da içme suyu barajları doldurması olduğunu ifade eden Tuzcuoğlu, Çamlıdere Barajının çevresindeki kar kalınlığının 50 santimetreyi aşmış olmasının da gelecekteki su kaynakları adına umut verici olduğuna dikkat çekerek, “Cenab-ı Hakka şükürler olsun ki çok güzel yağışlar alıyoruz. Barajlarımız dolacağı için su ile ilgili problemlerimiz kalmayacak” dedi.

         Can ve mal güvenliği için özel araç sürücülerini de uyaran ve trafiğe çıkmadan önce araçlarına kar lastiği takmalarını isteyen Tuzcuoğlu, Ankaralıların Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarından memnun olduğunun altını çizdi. Tuzcuoğlu, “Ekiplerimizle beraber ana arterlerimizi ve sırasıyla diğer ara sokaklarımızı açmak için seferber olmuş vaziyetteyiz. İnşallah bu dinamizmi, bu hizmet heyecanını sonuna kadar devam ettireceğiz” diye konuştu.

ANKARA BULVARINDA EKİPLERE DENETİM

         Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Refik Tuzcuoğlu, Afet Koordinasyon Merkezinde aldığı brifingin ardından Fen İşleri Daire Başkanlığı karla mücadele ekiplerinin çalıştığı alanları da gezerek, denetimleri yerinde sürdürdü.

         Ankara Bulvarında devam eden tuzlama ve karla mücadele çalışmalarını inceleyen ve ekiplere kolay gelsin dileğinde bulunan Tuzcuoğlu, şu bilgileri verdi:

“Ankarada yoğun bir kar yağışı var. Kar küreme ve tuzlama ekiplerimiz 7/24 hiç durmadan çalışmalarını sürdürerek, ana arterlerin tamamını açık tutuyor. Ekiplerimiz çok başarılı bir performans sergiliyor. Bütün arkadaşlarımız büyük bir özveriyle çalışarak, Ankaralıların güvenli bir şekilde ana arterlerde istedikleri yere ulaşmalarını sağlıyor. Büyükşehir Belediyemizin 70 bin ton civarında yeterli tuz stoğu bulunuyor.”

 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık