Abb Genel Sekreteri Tuzcuoğlu, Ziyaretlerini Sürdürüyor...

Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Refik Tuzcuoğlu, göreve geldiği günden itibaren Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet birimlerini gezerek detaylı bilgi almaya ve personel ile tanışmaya devam ediyor.

Abb Genel Sekreteri Tuzcuoğlu, Ziyaretlerini Sürdürüyor...
  • 23 Ocak 2019, Çarşamba 8:10


    Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Refik Tuzcuoğlu, göreve geldiği günden itibaren Büyükşehir Belediyesinin hizmet birimlerini gezerek detaylı bilgi almaya ve personel ile tanışmaya devam ediyor.

Hafta sonu mesaisini birim ziyaretlerine ayıran Tuzcuoğlu, Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Raylı Sistemler Daire Başkanı Sinan Yılmaz ile birlikte Kızılay-Sincan Metro Hattında incelemelerde bulundu.

METRODA SEYAHAT  ETTİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Refik Tuzcuoğlu, Metroya Atatürk Kültür Merkezi durağından binerek, Kızılay-Sincan hattında bir süre seyahat etti.

Tuzcuoğlu seyahat sırasında EGO Raylı Sistemler Daire Başkanı Sinan Yılmazdan metro hatları ve metro yerleşkesi hakkında bilgi aldı. 

METRO İŞLETME KONTROL MERKEZİNİ GEZDİ

EGO Genel Müdürlüğünün Macunköyde bulunan yerleşkesine de ziyaret gerçekleştiren Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Refik Tuzcuoğlu, Metro İşletme Kontrol Merkezi ile tüm sistemin elektronik ortamda güvenlik kameralarıyla takip edildiği SCADA Uzaktan Kontrol Merkezinde yetkililerden detaylı bilgi aldı.

Tuzcuoğlu, Metro vagonlarının bakım ve onarım sinyalizasyonlarının yapıldığı birimleri de ziyaret ederek EGO personeli ile de sohbet etti.

TAKSİ DURAĞINA ZİYARET 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Refik Tuzcuoğlu, Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Taksi Durağını da ziyaret ederek, taksici esnafı ile sohbet etti. Tuzcuoğlu, taksici esnafının taleplerini tek tek dinleyerek not aldı.

 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık