Anfa Personelinden Türk Kızılayına Kan Bağışı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla birçok birimiyle kan bağışına destek vermeye devam ediyor.

Anfa Personelinden Türk Kızılayına Kan Bağışı
  • 01 Şubat 2019, Cuma 12:30

 

           Ankara Büyükşehir Belediyesi, toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla birçok birimiyle kan bağışına destek vermeye devam ediyor.

           Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı hizmet veren ANFA Genel Müdürlüğü ve ANFA Güvenlik Müdürlüğü, Türk Kızılayının başlattığı kan bağışı kampanyasına tüm personeliyle katılarak destek oldu.

ANLAMLI DESTEK

           Kan bağışının, sağlıklı her bireyin insanlık vazifesi olduğunu söyleyen ANFA Güvenlik Genel Müdürü Metin Kıratlı, “Bağışladığımız bir ünite kan bizde bir eksikliğe yol açmayacak ancak bu bir ünite kan, bir kişinin hayata tutunmasına katkı sunacak, o kişiyi hayata bağlayacaktır dedi.

           ANFA Güvenlik personelinin bu tür yardım kampanyalarında her zaman önder ve örnek olmaya çalıştığını vurgulayan ve kan bağışına periyodik olarak devam edeceklerini belirten Kıratlı, bütün vatandaşları kan bağışlamaya davet etti.

1 ÜNİTE KAN 3 HAYAT KURTARIYOR      

          1 ünite kan ile 3 hayat kurtarılabildiğini belirten Orta Anadolu Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Murat Güler, kan bağışına yoğun katılımlarından dolayı tüm ANFA personeline teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık