Gölbaşında Eskrim Cumhuriyet Turnuvası Başladı

Adıyamanın Gölbaşı ilçesinde Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından düzenlenen Açık Eskrim Cumhuriyet Turnuvası başladı.

Gölbaşında  Eskrim Cumhuriyet Turnuvası Başladı
  • 27 Ekim 2018, Cumartesi 17:16
Adıyamanın Gölbaşı ilçesinde Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından düzenlenen Açık Eskrim Cumhuriyet Turnuvası başladı.
Flöre Kızlar ve Erkekler Açık Eskrim Cumhuriyet Turnuvası Gölbaşı Kapalı Spor Salonunda başladı. İki gün sürecek Flöre Kızlar ve Erkekler Açık Eskrim Cumhuriyet Turnuvası U-10, U- 12 ve U-14 kategorilerinde gerçekleştiriliyor.
Turnuvaya Adana, Mersin, Osmaniye, Kahramanmaraş, Ankara, İstanbul, Bursa, Burdur, Muğla ve Adıyaman olmak üzere toplam 200 sporcu 20 antrenör ve idareci ile 20 hakem ve sporcu aileleri katılıyor.
Turnuvanın açılış konuşmasını yapan Kaymakam Can Aksoy “Eskrimin ata sporu olduğunu belirterek, Adıyamandan başarılı sporcuların çıktığını ve ülkemizi olimpiyat oyunlarında başarıyla temsil edecek sporcularında buradan çıkmasını temenni ettiklerini” dedi.
Turnuvaya Kaymakam Can Aksoy, Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Adıyaman Gençlik Spor Müdürü Fikret Keleş ve protokol katıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık