Türk Tiyatrosunun Usta İsimleri Adanalılarla Buluştu

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan Şenlik alanında kurulan Büyükşehir Belediyesi sahnesi Türk Müziği ve Türk Tiyatrosunun ünlü isimlerini Adanalılarla buluşturmaya devam ediyor.

Türk Tiyatrosunun Usta İsimleri Adanalılarla Buluştu
  • 11 Haziran 2018, Pazartesi 6:24


ÜNLÜ TİYATROCULAR ADANADA

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan Şenlik Alanında kurulan sahne, Türk Müziği ve Türk Tiyatrosunun ünlü isimlerini Adanalılarla buluşturuyor. Görkemli buluşmalara Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de şahitlik yapıyor. Her gün farklı bir etkinlik yapılan sahnede son olarak Süheyl ve Behzat Uygurun oynadığı ‘Hasta Etme Adamı oyunu ve Çiğdem Tunç tiyatrosu izleyicilerle buluştu.

‘BU MEMLEKETİ KORUMAYA AND ETTİK

Tiyatro oyunlarını izlemeye eşi Zeynep Sözlü ile gelen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, her iki tiyatro oyununu da ilgiyle takip etti. Çiğdem Tunçun tiyatro oyunu sergileyeceği gün bir tanesi Adanadan üç askerimizin şehit olması hassasiyetiyle Tunçun sahneden ‘Canımızı veririz, son Türkün son damlasına kadar bu memleketi korumaya and ettik sözleri izleyicilerin alkış tufanı ile karşılanırken ekibin kapanışı ‘Bir başkadır benim memleketim şarkısını ellerinde Türk Bayrakları ile okuyarak yapması da takdir edildi.

#gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-1 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-1 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık