Sözlü Çiftinden 14 Şubat Hassasiyeti

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Sevgililer Günü’nün gündüzünde görme engelli bir çiftin nikah aktifi gerçekleştirdi, akşamında ise eşi Zeynep Sözlü ile birlikte Huzurevi sakinleriyle yemekte bir araya geldi GÖRME ENGELLİ ÇİFTİN NİKAHINI KIYDI Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde görme engelli Sümeyye ve Süleyman’ın nikah katibi gerçekleştirdi. Genç çiftin nikahını kıyan […]

Sözlü Çiftinden 14 Şubat Hassasiyeti
  • 15 Şubat 2019, Cuma 9:12

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Sevgililer Gününün gündüzünde görme engelli bir çiftin nikah aktifi gerçekleştirdi, akşamında ise eşi Zeynep Sözlü ile birlikte Huzurevi sakinleriyle yemekte bir araya geldi

GÖRME ENGELLİ ÇİFTİN NİKAHINI KIYDI

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 14 Şubat Sevgililer Gününde görme engelli Sümeyye ve Süleymanın nikah katibi gerçekleştirdi. Genç çiftin nikahını kıyan Başkan Sözlü, nikah töreninde aile cüzdanını gelin hanıma teslim ederken “Sevginin aşamayacağı hiç bir engel Yok, bugün burada olmamız da bunun en büyük göstergesi” diyerek genç çifte mutluluklar diledi.

HUZUREVİ SAKİNLERİYLE BULUŞTU

Başkan Sözlü, Sevgililer Gününün akşamında ise eşi Zeynep Sözlü ile birlikte Adana ve Seyhan Huzurevi sakinleriyle bir araya geldi. Huzurevinde yaşamını sürdüren yaşlılarla bir araya gelen Başkan Sözlü, onlarla sohbet ederek bu anlamlı günlerinde onlarla birlikte olmanın bahtiyarlığını dile getirdi.

Aynı zamanda evlilik yıl dönümleri olan 14 Şubat Sevgililer Gününde huzurevi sakinleri ile bir araya gelen Sözlü çifti, yaşlılarla birlikte keyifli zaman geçirdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık