Portekizin Ankara Büyükelçisi ,başkanzeydan Karaları Ziyaret Etti.

Portekiz’in Ankara Büyükelçisi Paula Leal Da Silva, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı ziyaret etti.

Portekizin Ankara Büyükelçisi  ,başkanzeydan Karaları Ziyaret Etti.
  • 25 Mayıs 2019, Cumartesi 7:55

 Portekizin Ankara Büyükelçisi Paula Leal Da Silva, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karaları ziyaret etti.

 Zengin mutfaklar, muhtemel gastronomi iş birliğine uygun

Adanada düzenlenen Portekiz Ülke Gününe katılmak, Adana ile ticari ve kültürel ilişkilerin gelişmesini sağlamak adına kente gelen Portekizin Ankara Büyükelçisi Paula Leal Da Silva ve Büyükelçilik Ticaret Müşaviri Celeste Mota, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karaları ziyaret etti.

Başkan Zeydan Karalara, Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinde başarı dileyen Büyükelçi Da Silva, yoğun programı arasında kendilerine kabul ettiği için teşekkür etti.

Büyükelçi Da Silva ile Başkan Zeydan Karalar, iş birliği yapılabilecek konularla ilgili görüş alışverişinde bulundu, Türkiye-Adana ve Portekiz mutfağı ile  muhtemel gastronomi turizmi hakkında sohbet etti.

Başkan Zeydan Karalar, Portekizin Ankara Büyükelçisi Paula Leal Da Silva ve heyetine, nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Verimli geçen görüşmenin ardından, Büyükelçi Da Silva ve Başkan Zeydan Karalar, gelenek olduğu üzere birbirlerine kurumsal hediyelerini sundular…

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık