Muhtarlardan, Başkan Zeydan Karalara Onur Belgesi

Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal ve 100 civarında muhtar Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı ziyaret etti.

Muhtarlardan, Başkan Zeydan Karalara Onur Belgesi
  • 24 Mayıs 2019, Cuma 10:39

 Zeydan Karalar, “Muhtarlar demokrasimizin yapı taşı.”

Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal ve 100 civarında muhtar Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karaları ziyaret etti.

Başkan Zeydan Karalara görevinde başarı dileyen Ramazan Özünal, Zeydan Karaların şimdiye kadar güzel işlere imza attığını belirterek, “Bundan sonra da hep birlikte, siyaset yapmadan, Adanaya hizmet edeceğiz. 31 Mart 2019dan sonra siyasi mücadele bitti, şimdi hizmet zamanı. Muhtarlar, siyasiler gibi mücadele ederek göreve geldi” dedi.

 MUHTARLARIMIZLA BİRLİKTE HİZMET ETMEYE DEVAM

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da, muhtarların önemini uzun yıllardır dile getirdiğini ifade ederek, “Seyhanda 98 muhtarımız vardı. Ayda bir 12 muhtarımızla toplanıp, ihtiyaçlarını öğrenir, sorunlarını dinlerdik. Bir mahallede sorun varsa en iyi muhtarların bileceğini düşünüyorduk. Seyhandaki muhtarlarımız, Büyükşehire gitmemizi istemedi. Onlarla uyum içinde çalıştık, iyi hizmet verdik. Orada hizmet ederken, bize oy veren, vermeyen ayrımı yapmadık. Bundan sonra da ayrım yapmayacağız. Büyükşehirdeyiz ama muhtarlarımızın tamamıyla birlikteyiz. Muhtarlar demokrasimizin temel taşıdır” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Ramazan Özünal, Başkan Zeydan Karalara, muhtarlar adına onur belgesi verdi.

Muhtarlar da, mahalleleriyle ilgili sorunları içeren dosyaları, Zeydan Karalara iletti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık