Miniklerin 23 Nisan Ve Makam Coşkusu

Miniklerin 23 Nisan ve makam coşkusu   Başkan Zeydan Karalar, başkanlık koltuğunu sırayla 6 çocuğa devretti, talimatları dinledi, isteklere yanıt verdi   Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle gün boyunca çeşitli kutlamalara katıldı, makamında ağırladığı çocuklara koltuğunu devretti.

Miniklerin 23 Nisan Ve Makam Coşkusu
  • 24 Nisan 2019, Çarşamba 2:15

Miniklerin 23 Nisan ve makam coşkusu

 

Başkan Zeydan Karalar, başkanlık koltuğunu sırayla 6 çocuğa devretti, talimatları dinledi, isteklere yanıt verdi

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle gün boyunca çeşitli kutlamalara katıldı, makamında ağırladığı çocuklara koltuğunu devretti.

 

Uğur Mumcu Meydanında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen tören ve gösterilere katılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar daha sonra CHP İl Başkanlığının Atatürk Parkında düzenlediği 23 Nisan etkinliğine katıldı.  Ardından Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığındaki makamında çocukları kabul etti. Alışılagelmişin dışında makamını sırayla 6 çocuğa devreden Başkan Zeydan Karalar talimatları dinledi, isteklere yanıt verdi.

ÇOCUKLAR MAKAMDA TALİMAT VERDİ

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamına ilk olarak TOKİ Köprülü Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencisi Melike Bolat oturdu.

Büyüklerin çocuklara güvenmesini isteyen Melike Bolat, 99 yıl önce egemenliğin millete verilmesinin önemini anlattı.

Daha sonra koltuğa Adana Koleji 3. sınıf öğrencisi Tan İnal Eray oturdu.

Bahçeşehir Koleji 7. sınıf öğrencileri Çağan Aksoy ve Umut Geçer, Tarsus SEV Amerikan Koleji 4. sınıf öğrencisi Duru Dolmuş ile Başkent Okulları 2. sınıf öğrencisi Bulut Ölçer  de makam koltuğuna oturarak çeşitli talep ve isteklerde bulunup, görüşlerini paylaştılar.

ATATÜRKE MİNNETTARLIKLARINI İLETTİLER

Makam koltuğuna oturunca, ilçelerden şehir merkezine metro projesinden, binaların gökkuşağı rengine boyanmasına, bisiklet yolundan, temizlik işçilerine daha fazla ücret ödenmesine kadar geniş bir yelpazede talep ve istekte bulunan minikler, 23 Nisanı kendilerine bayram olarak armağan eden Mustafa Kemal Atatürke de minnettarlıklarını ilettiler.

Makam koltuğuna oturan minikler ve Başkan Zeydan Karalar birbirlerine çiçek verdi. Başkan Zeydan Karalar çocuklara çeşitli hediyeler sundu ve Mustafa Kemal Atatürkün ilke ve inkılaplarına, öğretilerine sahip çıkmalarını istedi, bayramlarını kutladı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık