Hak İş Sendikaları Konfederasyonu Da Sözlü Diyor

Hak İş Sendikaları Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan,  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü’yü ziyaret ederek 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde desteklerini ifade etti .

Hak İş Sendikaları Konfederasyonu Da Sözlü Diyor
  • 14 Mart 2019, Perşembe 7:37

Hak İş Sendikaları Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan,  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlüyü ziyaret ederek 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde desteklerini ifade etti

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlüye destek çığ gibi büyüyor

“DESTEĞİMİZ TAM”

Hak İş Sendikaları Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlüyü ziyaret etti. Otuz bin üyesi olan Hak İş Sendikalar Konfederasyonu Başkanı Arslan, Türkiyenin adaylığı açıklanan ilk ismi, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlüye desteklerini belirtti.

Destek açıklamasında bulunan Arslan, “31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri ülkemiz için tarihi bir önem arz ediyor. Bu tarihi seçimin kilit noktalarından bir tanesi de Adana. Adanada Cumhur İttifakının ve Onun Adayı Hüseyin Sözlüye desteğimiz tamdır” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık