Başkan Zeydan Karalar, İncelemelerde Bulundu

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Halk Ekmek Fabrikaları’nda denetleme ve incelemelerde bulundu.

Başkan Zeydan Karalar, İncelemelerde Bulundu
  • 24 Nisan 2019, Çarşamba 7:25

 Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Halk Ekmek Fabrikalarında denetleme ve incelemelerde bulundu. Üretim bantlarını, depoları ve tesisleri gezen Başkan Zeydan Karalar, fabrikaların halka daha kaliteli hizmet vermesi için çalışmaları yoğunlaştıracaklarını söyledi.

Adana Büyükşehir Belediyesine ait 2 adet faal halk ekmek fabrikası bulunduğunu belirten Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, günde 310 bin standart ekmek üretildiğini, farklı etmek çeşitleriyle birlikte günlük üretiminin 320 bine ulaştığını söyledi.

SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI

Halk Ekmek Fabrikasında üretilen ekmeğin Adanalıya 60 kuruşa ulaştırıldığını hatırlatan Başkan Zeydan Karalar, “Adana Büyükşehir Belediyesinin 5 milyar liraya ulaşan borcu bulunmasına rağmen sosyal belediyecilik anlayışından ödün vermemiz mümkün değil. Rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra, hemşehrilerimizin ekmek gibi, ulaşım gibi ihtiyaçları için olanaklarımızı seferber etme kararlılığındayız. Mevcut üretimimizin sürdürülebilir olması için de incelemelerimiz devam edecek” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık